• Elmi seminar

26 aprel tarixində İngilis dili Mərkəzinin istafadəçiləri Kembric Universitetinin canlı webinarında iştirak etmişdir. Webinar mövzusu: Rəqəmsal vasitəsilə öyrətmə.

• Elmi seminar

Scientific seminar held by the senior lecturer Asuda Abdullayeva at Lankaran State University today was dedicated to the usage of ICT and other visual means.

• Elmi seminar

Lənkəran Dövlət Universitetində İngilis dili Mərkəzində növbəti elmi seminar 1 aprel 2017-ci ildə keçirilmişdir. Hər həftə sonu əsasən fəal tələbələrin prezentasiyalarından təşkil olunmuş seminarlar İngilis dilinin tədris metodikasına öz töhvəsini verməkdədir. Müəllimlər və tələbələrin birgə iştirakı və müzakirəsi əsasında qurulmuş seminarlar tələbələrin tədqiqat sahəsində ilk addımlarını atmağa kömək edir.

• Elmi seminar

LDU: "İngilis Dili Mərkəzi"ndə ilk elmi seminar keçirildi . Lənkəran Dövlət Universitetində yeni fəaliyyətə başlamış “English Language Center”-də Tərcümə ixtisasının 4-cü kurs tələbəsi Anar Qarayevin "How to Develop Concentration in Learning" (Öyrənmə zamanı diqqəti necə iştirak etdirməli) mövzusunda seminar keçirilmişdir. Seminarda tələbənin fənn müəllimləri və tələbə yoldaşları fəal iştirak etmişdir. Qeyd etmək istərdik ki, belə elmi seminarların hər həftə keçirilməsi planlaşdırılır. İştirak etmək istəyən tələbə və müəllimlər müraciət edə bilərlər.

Veb master:   Məhəmməd Əlizadə