23/08/22

LDU-da yay semestrinin imtahan sessiyası davam edir.

Lənkəran Dövlət Universitetində (LDU) 2021/2022-ci tədris ilinin yay semestrinin imtahan sessiyası davam edir. Universitetin I saylı tədris korpusunda əyani formada keçirilən imtahanlar saat 9.00-da başlanır və 11.30-da başa çatır.
İmtahan sessiyasında tələbələrin biliyinin qiymətləndirilməsində şəffaflığı və obyektivliyi təmin etmək, yarana biləcək neqativ halları aradan qaldırmaq, müvafiq tədbirləri həyata keçirmək məqsədi ilə Operativ Qərargah yaradılıb( əlaqə nömrəsi 025-25-5-24-17). Eyni zamanda, sessiyanın gedişi zamanı imtahanların nəticəsindən yarana biləcək narazılıqların və şikayətlərin mövcud qaydada araşdırılması məqsədi ilə Apellyasiya komissiyasının yaradılması təmin edilib.
Qeyd edək ki, 22.08.2022-ci il tarixdə start götürən imtahan sessiyası 26.08.2022 –ci il tarixdə yekunlaşacaq.

LDU-da  yay  semestrinin imtahan sessiyası davam edir.