03/04/22

Lənkəran Dövlət Universitetində zona fənn olimpiadası keçirilib.

2 aprel 2022-ci il tarixində Lənkəran Dövlət Universitetində fizika, riyaziyyat, informatika, kimya, biologiya və coğrafiya fənləri üzrə zona fənn olimpiadası keçirilib. Keçirilən olimpiadada Biləsuvar, Cəlilabad, Masallı, Yardımlı, Lənkəran, Astara və Lerik rayonlarının ümumtəhsil məktəblərinin IX-XI sinif şagirdləri, Lənkəran Dövlət Universitetinin nəzdində Sosial və Aqrar-Texnoloji Kolleci, Astara Pedaqoji kolleci və Masallı Dövlət Regional kollecinin tələbələri iştirak edib.
Bilik yarışmasına qatılan 300-ə yaxın tələbə və şagird seçdikləri fənnlər üzrə 3 açıq tipli sualı 2 saat 30 dəqiqə ərzində yazılı cavablandırıblar.
Olimpiada qalibləri üçün mükafatlandırma mərasimi keçiriləcək və onlara LDU-nun fəxri-fərman, diplom və qiymətli hədiyyələri təqdim olunacaq.
Bilik yarışmasının nəticələri ilə bağlı LDU-nun rəsmi web saytında və facebook səhifəsində məlumat veriləcək.
Xatırladaq ki, Lənkəran Dövlət Universitetində zona fənn olimpiadaları ənənəvi olaraq hər il keçirilir.

Lənkəran Dövlət Universitetində zona fənn olimpiadası keçirilib.