27/11/23

Maarifləndirici sessiya

24 noyabr 2023-cü il tarixində Lənkəran Dövlət Universitetində (LDU) “Bir Könüllü” Tələbələrin Əməkdaşlığı İctimai Birliyinin təşkilatçılığı ilə “Kənd Təsərrüfatı və Əlaqəli Elmlər üzrə Beynəlxalq Tələbələr Assosiasiyası”nın milli bölməsinin layihəsi üzrə universitetin “Aqrar və mühəndislik” fakültəsinin tələbələri üçün beynəlxalq şəbəkələşmə, təcrübələr əldəetmə, yeni əməkdaşlıqların qurulması, həmçinin tələbə və məzunların beynəlxalq səviyyədə təşkil edilən tədbirlərdə, layihələrdə və konfranslarda iştirakının artırılması ilə bağlı məlumatlandırma sessiyası keçirilib. Tədbirin moderatoru kənd təsərrüfatı və əlaqəli elmlər üzrə beynəlxalq tələbələr assosiyasiyasının sədri Orxan Cəfərov olub.
Sessiyada iştirakçıları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

Maarifləndirici sessiya