27/09/19

LDU Türkiyə universitetləri ilə əlaqələrini genişləndirir.

Lənkəran Dövlət Universiteti (LDU) qardaş Türkiyə Cümhuriyyətinin universitetləri ilə təhsil sahəsində əməkdaşlıq əlaqələrini genişləndirməkdə davam edir.25 oktyabr 2018-ci il tarixdə LDU ilə daha bir Tükiyə Universiteti –Beykənd Universiteti arasında təhsilin inkişafı istiqamətində qarşılıqlı əməkdaşlıq protokolu imzalanıb. İmzalanan Mübadilə proqramının əsas məqsədi hər iki ali təhsil ocaqları arasında bakalavr və magistr tələbələrin , tədqiqatşıların, müəllimlərin mübadiləsi sahəsində əməkdaşlıq etməkdir. LDU –nun rektoru vəzifəsini icra edən professor Natiq İbrahimov və Beykend Universitetinin rektoru, professor Mehmet Emin Karahanın imzaladıqları Mübadilə proqramı 3 il ərzində etibarlı olacaq.
LDU Türkiyə universitetləri ilə əlaqələrini genişləndirir.